dia1.jpgdia2.jpgdia3.jpgligzetels.jpg

La Haute Pierre ligt een halve kilometer voorbij het centrum van Châtin aan het begin van een zuidhelling op een oppervlakte van 3860m2.  De omheinde parktuin zonder inkijk, nodigt u uit om er de hele dag  te komen in genieten..   ten  minste als u niet beslist hebt om er een dagje op uit te trekken..   U hoort vooral vogels..   de specht, tortelduiven, mezen, de vlaamse gaai en misschien een enkele ekster..
de tuin van La Haute Pierre

Ligzetels, meerdere tuinsets en een grote tafel op het terras geven onze gasten alle mogelijkheid om zich volledig te ontspannen in gezelschap of  meer privé in een of andere hoek  van de tuin.  

De volwassen bomen verschaffen in de zomer de broodnodige schaduw.  In en rond de heesters kunnen kinderen zich verstoppen..  en misschien ontmoeten  ze wel een kabouter.

De BBQ is in overleg met de gastvrouw te gebruiken. Er is een zandbak met speelgoed, een schuifaf en er zijn schommels.

In de tuin kan je ook badminton spelen, thee of koffie gebruiken  of simpelweg tussen twee dutjes naar de wolken kijken en de vogels bezig horen.  Om de eekhoorns of andere tuingasten niet te laten schrikken, is het best heel stilletjes ’s morgens je gordijn opzij te schuiven en eventjes de natuur te bewonderen ..   

 

STH74739.jpg STH74742.jpg STH74743.jpg bbq.jpg hekje.jpg schommel.jpg stoeltjes.jpg terras.jpg vogelhuisje.jpg vruchten.jpg

webdesign Kristien Berings